BESCHIKBAAR VOOR VERKOOP

BESCHIKBAARHEID

Aangeboden: Brahma kippen kuikens in de leeftijd van 3-6 maanden. Dieren zijn geënt tegen Marek en Coccidiose.

Wij fokken een beperkt aantal dieren in onderstaande kleuren:

  • Wit Zwart Columbia
  • Wit Blauw Columbia
  • Patrijs

Het nadeel van jonge kuikens kopen is dat het een surprise is hennen of hanen.
Op een leeftijd van 3 maanden verschijnen de hanen veren, en kan je over het algemeen redelijk zeker zien of het een haan of hen is.

Prijs afhankelijk van leeftijd 25-40 euro

 

 

Op zoek naar Brahma Kippen (groothoenders) in de kleurslagen Wit/Zwart Columbia, Wit/Blauw Columbia en Zwart, dan vindt u op deze pagina het actuele aanbod. Wij fokken uitsluitend grote Kippen brahma, Brahma kriel kippen hebben wij helaas niet. Bent u echter op zoek naar een andere kleurslag dan is het raadzaam om op de pagina links te kijken daar vind u een overzicht van Brahma fokkers.
Brahma Kippen kopen? Hieronder staat actuele aanbod Brahma’s te koop. Kijk regelmatig op onze site om op de hoogte te blijven.
Interesse of vragen? Maak dan gebruik van het contact formulier.

Brahma’s die wij aanbieden ter verkoop komen allemaal voort uit ons eigen fok programma. Hier kun je meer lezen over de door ons gebruikte voeders. Benieuwd naar de leefomgeving van onze dieren, kijk dan hier.

Momenteel hebben wij geen dieren beschikbaar voor de verkoop. Heeft u interesse in onze Brahma kippen, maak dan gebruik van het contact formulier. In april/mei verwachten wij weer dieren voor verkoop beschikbaar te hebben.

Contact formulier
© 2024 Copyright Brahma Kippen