TE KOOP

VRAAG & AANBOD

Wil je een Brahma kip kopen? Op deze pagina vind je het actuele vraag en aanbod van JTB Brahma kippen, beschikbaar is voor verkoop. De kleurslagen die wij fokken zijn de grote Brahma Kippen in de Columbia varianten wit/zwart en wit/blauw. Doordat wij een beperkt aantal foktomen hebben en Brahma kippen niet de meest productieve kippen zijn, hebben wij besloten geen broedeieren te verkopen maar de eieren uitsluitend te gebruiken voor de eigen fok. In de maand december stellen wij onze foktomen samen. Op deze website vindt staan altijd een aantal brahma kippen te koop.

Brahma kippen kopen is niet iets wat je zomaar doet. Daarom zorgen we altijd voor kwaliteit. Gaande het seizoen selecteren we door, elk dier heeft specifieke kwaliteiten. Door te fokken met de dieren met de meeste kwaliteiten, hopen we raszuivere en tentoonstellingswaardige Brahma kippen te fokken die mee kunnen strijden voor de prijzen. Wij fokken deze dieren voor de hobby en gaan niet voor de kwantiteit, maar voor de kwaliteit. Doordat wij een beperkt aantal foktomen hebben is het aanbod beperkt. Indien er op deze pagina geen brahma kippen te koop staan, zijn er op dat moment geen Brahma kippen beschikbaar. Interesse in een brahma kopen? Maak dan gebruik van het contact formulier. Gemakkelijk een brahma kip kopen doe je dus via Brahma kippen.

JONGE BRAHMA KIPPEN KOPEN

Het broedseizoen start voor ons normaal gesproken in de maand januari en eindigt in april. De reden dat wij in deze periode broeden is dat onze kippen dan volgroeid zijn tegen het tentoonstellingen seizoen. En de dieren dus als volwassen dier de wintermaanden in kunnen gaan. Een brahma kip kopen bij brahma kippen garandeert je van kwaliteit.

Brahma kippen kopen kan veel voeten in de aarde hebben. Een brahma kopen moet dus worden gedaan met voldoende voorkennis. Wij verkopen dieren vanaf ca. 3 maanden. Ook verkopen wij met regelmaat fokdieren. Dat zijn hennen en hanen van 1 jaar oud. Wil je een Brahma kip kopen? Dan is het aanbod het grootste in de periode van april t/m november. Bezoek met regelmaat onze website www.brahma-kippen.nl om het actuele aanbod te volgen en in te zien welke brahma kippen te koop staan.

Ook is het mogelijk een mail te sturen. Je kan daar in aangeven welke kleurslag je wenst, wit/zwart Columbia of wit/blauw Columbia. Graag daarbij aangeven waarin je geïnteresseerd bent en welk aantal dieren je zoekt onderverdeeld in hanen en hennen. Bij Brahma kippen is het op jonge leeftijd niet met 100 % zekerheid te zeggen of het een hen of een haan is. Dieren achteraf ruilen behoort niet tot de mogelijkheden.

Met de informatie op deze website wordt brahma kippen kopen makkelijk gemaakt. Alle kippen die wij aanbieden op onze site zijn raszuivere Brahma kippen voorzien van een KLN-ring. KLN staat voor Kleindier Liefhebbers Nederland, fokkers die aangesloten zijn bij een kleinvee vereniging en lid zijn van de KLN kunnen deze ringen bestellen.

Heb je interesse in een Brahma kip kopen maar is er momenteel geen aanbod? Neem dan contact op en je krijgt van mij een bericht wanneer er weer Brahma kippen in de verkoop gaan. Ben je op zoek naar een andere kleurslag, dan verwijs ik je graag door naar collega-fokkers. Brahma kuikens kopen ? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Leden lijst
© 2023 Copyright Brahma Kippen