TE KOOP

VRAAG & AANBOD

Overweeg je de aanschaf van een Brahma kip? Op deze pagina vind je het huidige aanbod van JTB Brahma kippen die beschikbaar zijn voor verkoop. We fokken Brahma kippen in de grote Columbia-varianten, zowel wit/zwart als wit/blauw en meerzomig Patrijs. Omdat we een beperkt aantal foktomen hebben en Brahma kippen niet bekendstaan als de meest productieve legkippen, verkopen we geen broedeieren. In plaats daarvan gebruiken we de eieren uitsluitend voor onze eigen fok. In december vormen we onze fokgroepen. Op deze website vind je altijd enkele Brahma kippen te koop.

Het kopen van Brahma kippen is geen impulsieve beslissing. Daarom streven we altijd naar kwaliteit. Gedurende het seizoen selecteren we zorgvuldig, waarbij elk dier specifieke kwaliteiten heeft. Door te fokken met de dieren die de hoogste kwaliteiten vertonen, hopen we raszuivere Brahma kippen te produceren die geschikt zijn voor tentoonstellingen en prijzen. We fokken deze dieren voor de hobby en streven naar kwaliteit, niet kwantiteit. Vanwege ons beperkte aantal foktomen is het aanbod beperkt. Als er op deze pagina geen Brahma kippen te koop zijn, zijn er op dat moment geen beschikbaar. Heb je interesse in het kopen van een Brahma kip? Gebruik dan ons contactformulier. Het aanschaffen van een Brahma kip is eenvoudig via Brahma kippen.

JONGE BRAHMA KIPPEN KOPEN

Het broedseizoen begint voor ons doorgaans in januari en eindigt in april. We kiezen deze periode omdat onze kippen dan volgroeid zijn tegen het tentoonstellingsseizoen en als volwassen dieren de wintermaanden ingaan. Wanneer je overweegt een Brahma kip te kopen bij Brahma kippen, kun je vertrouwen op kwaliteit.

Het kopen van Brahma kippen kan complex zijn en vereist voldoende voorkennis. We bieden dieren te koop aan vanaf ongeveer 3 maanden oud. Daarnaast hebben we regelmatig fokdieren beschikbaar, zowel hanen als hennen van 1 jaar oud. Als je een Brahma kip wilt kopen, is het aanbod doorgaans het grootst in de periode van april tot en met november. We raden aan om regelmatig onze website, www.brahma-kippen.nl, te bezoeken om het actuele aanbod te bekijken en te zien welke Brahma kippen te koop zijn.

Je kunt ons ook een e-mail sturen om je voorkeuren aan te geven, zoals de gewenste kleurslag (wit/zwart Columbia, wit/blauw Columbia of meerzomig Patrijs) en het aantal dieren dat je zoekt, zowel hanen als hennen. Bij jonge Brahma kippen is het niet met 100% zekerheid te zeggen of het een hen of een haan is. Het is niet mogelijk om dieren achteraf te ruilen.

Onze website biedt uitgebreide informatie om het kopen van Brahma kippen eenvoudig te maken. Alle kippen die we aanbieden op onze site zijn raszuivere Brahma kippen met een KLN-ring. KLN staat voor Kleindier Liefhebbers Nederland, en fokkers die aangesloten zijn bij een kleinveevereniging en lid zijn van de KLN kunnen deze ringen bestellen.

Als je interesse hebt in het kopen van een Brahma kip maar er op dit moment geen aanbod is, neem dan contact met ons op, en we zullen je informeren wanneer er weer Brahma kippen te koop zijn. Als je op zoek bent naar een andere kleurslag, verwijzen we je graag door naar collega-fokkers. Ook voor het kopen van Brahma kuikens ben je bij ons aan het juiste adres.

Leden lijst
© 2024 Copyright Brahma Kippen