HET BROEDPROCES

HET BROEDPROCES

Het fokken van Brahma Kippen begint vanzelfsprekend bij het broedproces. Daarom hebben we geïnvesteerd in een geavanceerde MS slaglatten broedmachine om ervoor te zorgen dat het broedproces optimaal verloopt. Deze machine kan zowel de vochtigheid uitlezen en reguleren, als de eieren automatisch draaien. We zijn ervan overtuigd dat een goede start uiteindelijk leidt tot de beste resultaten, en deze goede start begint bij het ei. Hieronder vind je meer informatie over onze broedmachine en onze aanpak in de beginfase van de fokkerij.

Voor het broeden van Brahma kippen maken we gebruik van een MS Slaglatten Broedmachine. Onze machine is uitgerust met een digitale vochtigheidsmeting en automatische vochtregeling. Deze broedmachine is speciaal ontworpen door MS-Broedmachines voor de sportfokker. Het ingenieuze systeem met slaglatten zorgt voor een perfecte warmteverdeling, wat de beste resultaten voor alle eieren garandeert, ongeacht hun positie in de verschillende lades. De temperatuur in deze broedmachine wordt volledig automatisch geregeld en is digitaal instelbaar. Bovendien worden alle eieren automatisch elke uur gedraaid.

MS slaglatten broedmachine

DE BROEDMACHINE

We hebben besloten om onze broedmachine uit te rusten met een digitale vochtigheidsmeting. Het bedieningspaneel is voorzien van een extra display waarop het vochtgehalte digitaal wordt weergegeven. Bovendien beschikt onze broedmachine over een automatische vochtregeling, die digitaal kan worden ingesteld om het vochtgehalte automatisch te reguleren. Ons doel is om een optimaal klimaat te creëren voor onze eieren en kuikens. Zodra de kuikens zijn uitgekomen, speelt voeding een cruciale rol. Je vindt meer informatie over de voeding die we voor Brahma kippen gebruiken hieronder.

Brahma kippen voeding

MEER INFORMATIE

Als je meer wilt weten over het fokken van Brahma kippen of over de aanpak die wij hanteren, dan kun je terecht op deze pagina. Uiteraard doen we ons best alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ook hebben wij Brahma kippen te koop, zodat u zelf aan de slag kan.

Meer informatie over Brahma kippen
© 2024 Copyright Brahma Kippen